13.6.2014

Buzzaajana Cillit Bangille!


Sain postissa paketin Buzzadorilta-- minut oli hyväksytty Cillit Bangin kampanjaan, jossa vastaanotin Cillit Bangin "kalkki ja lika"- aineen suihkupullossa, sekä "saippuajämät ja suihku"- vaahdon. Ne tulikin juuri oikeaan aikaan, sillä kylppärin pesuaineet olivat juuri päässeet loppumaan.

Päätin heti ensimmäisenä mahdollisena päivänä kokeilla kyseisiä aineita ja kuvailinkin muutaman videon ja kasan kuvia-- liitän ne tähän blogikirjoitukseen, niin kaikki voi nähdä millaista jälkeä oikeasti sainkaan aikaan!!

Suihkun hanassa minulla oli ollut jo pidemmän aikaa saipputahroja jotka mua olikin hävettäneet kauemman aikaa. Itseasiassa ne oli tulleet edelliseltä asukkaalta ja vaikka olin yrittänyt putsata niitä, niin en ollut koskaan saanut niitä pois hanan päältä. Mietin että voisin kokeilla Cillit Bangia ja ajattelin lopputuloksen olevan negatiivinen. Laitoin "kalkki ja lika"- ainetta hanan päälle ja jätin sen siihen vaikuttamaan n. 10minuutin ajaksi. Sen jälkeen suihkutin vettä hanan päälle ja suorastaan hämmennyin ja taisin siinä yksikseni kovaan ääneen huudahtaakkin ja naursekella että mitäs ihmettä-- hanan päältä oli poistuneet ällöt saippuajämät!!

Innokkaana kokeilin sitten muitakin aineita ja muualle-- ja lopputulos aina hyvä!! Suosittelen siis kaikille! Mä en ainakaan muita tuotteita enää tartte!

Katso Cillit Bang- videoni seuraavasta linkistä:  Cillit Bang- klippi






5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

moi oot saanu aika puhdasta jälkee noilla pesu ainella jääkö ne nyt sun siivous käyttöön.itsekki jotakin niit tuotteta käyttäny ja todennu et hyviä ovat.käytitkö millaisia kumikäsineitä.

Tinni Moshi kirjoitti...

Heippa anonyymi-- ehdottomasti jää siivouskäyttöön!! Tykkäsin kuinka puhdasta jälkeä tulee, joskin vaahtoa menee helposti liian paljon ja sitten suihke ei leviä lajasti vaan kohdistettuna. Ne oli ainoat miinukset näissä, muuten ihan älyttömän hyvät tuotteet! :) Ja käytin sellasia tavallisia kumikäsineitä-- sattumoisin Cillit Bangin omia. :) Yleensä tykkään kertakäyttöisistä, kun voi sitten heittää pois, mutta antaa kunnon suojan. :)

Anonyymi kirjoitti...

juu itsekki olen huomannut että nuilla tuotteilla on helppo siivota ja tulee puhdasta.ai onko niillä kumikäsineitäkin?.

Tinni Moshi kirjoitti...

Kaveri sai joskus ostaessaan Cillit Bangin tuotteita-- sellaiset suht normaalit violetit kumihanskat- hieman pidemmät kun normaalisti. :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi
Vielläkö käytät cillit bangiä
Käytätkö aina kumikäsineitä siivotessa